Serviciile Mele
Dă click mai jos pentru a citi mai multe depre cum te pot ajuta.
Antrenament mental cu NeurOptimal dinamic

Neuroptimal este o tehnologie de biofeedback neurofeedback, care foloseste un software avansat pentru a monitoriza si regla activitatea cerebrala.

Utilizatorii pot obține o gamă largă de rezultate prin utilizarea NeurOptimal. Unele dintre cele mai comune rezultate includ:

  1. Reducerea stresului: NeurOptimal poate ajuta la reducerea nivelului de stres prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului, care poate ajuta la o mai bună înțelegere a modului în care creierul gestionează stresul.
  2. Îmbunătățirea concentrării: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a atenției prin oferirea unui feedback despre modul în care creierul procesează informațiile.
  3. Îmbunătățirea somnului: NeurOptimal poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului prin monitorizarea activității creierului și prin oferirea unui feedback despre această activitate.
  4. Reduceri ale simptomelor de anxietate: NeurOptimal poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează anxietatea.
  5. Îmbunătățirea performanței sportive: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează performanța fizică.

Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate care pot fi obținute prin utilizarea NeurOptimal. Este important de reținut că rezultatele pot varia de la o persoană la alta și că poate fi necesară utilizarea sistemului de mai multe ori pentru a vedea rezultatele dorite.

Rapid Transformational Therapy®

Imaginează-ți o metodă terapeutică care combină cele mai eficiente tehnici din NLP, terapie cognitiv comportamentală, hipnoză și psihoterapie și care are potențialul de a îți transforma viață într-un mod profund. Acest vis este realitate și se numește Rapid Transformational Therapy® – metoda Marisei Peer

Constelații Familiale

Constelația Familială este o metodă terapeutică ce are ca scop identificarea și rezolvarea problemelor interpersonale și familiale. A fost dezvoltată de Bert Hellinger, un psihoterapeut german, și se bazează pe ideea că experiențele trecute ale familiei pot influența comportamentul și relațiile dintre membrii acesteia.

În cadrul Constelației Familiale, se folosește o metodă de reprezentare spațială a relațiilor familiale, prin care se plasează participanți într-o poziție care reprezintă relația sau dinamica familială în cauza. Participanții se pot plasa singuri sau prin intermediul unui facilitator care ii poate ajuta să descopere sau să identifice relații și dinamici pe care nu le-ar fi văzut altfel.

Scopul Constelației Familiale este de a identifica și de a rezolva problemele care au apărut în cadrul familiei sau care sunt legate de istoria acesteia, prin crearea unei noi perspective și înțelegerea cauzei profunde a acestor probleme. Constelația familială poate fi folosită pentru a aborda o varietate de probleme, cum ar fi relații dificile, probleme de sănătate, probleme financiare sau dificultăți emoționale.

Pin It on Pinterest

Skip to content