Serviciile Mele
Dă click mai jos pentru a citi mai multe depre cum te pot ajuta.
Antrenament mental cu NeurOptimal dinamic

Neuroptimal este o tehnologie de biofeedback neurofeedback, care foloseste un software avansat pentru a monitoriza si regla activitatea cerebrala.

Utilizatorii pot obține o gamă largă de rezultate prin utilizarea NeurOptimal. Unele dintre cele mai comune rezultate includ:

 1. Reducerea stresului: NeurOptimal poate ajuta la reducerea nivelului de stres prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului, care poate ajuta la o mai bună înțelegere a modului în care creierul gestionează stresul.
 2. Îmbunătățirea concentrării: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a atenției prin oferirea unui feedback despre modul în care creierul procesează informațiile.
 3. Îmbunătățirea somnului: NeurOptimal poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului prin monitorizarea activității creierului și prin oferirea unui feedback despre această activitate.
 4. Reduceri ale simptomelor de anxietate: NeurOptimal poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează anxietatea.
 5. Îmbunătățirea performanței sportive: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează performanța fizică.

Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate care pot fi obținute prin utilizarea NeurOptimal. Este important de reținut că rezultatele pot varia de la o persoană la alta și că poate fi necesară utilizarea sistemului de mai multe ori pentru a vedea rezultatele dorite.

Rapid Transformational Therapy®

Imaginează-ți o metodă terapeutică care combină cele mai eficiente tehnici din NLP, terapie cognitiv comportamentală, hipnoză și psihoterapie și care are potențialul de a îți transforma viață într-un mod profund. Acest vis este realitate și se numește Rapid Transformational Therapy® – metoda Marisei Peer

Constelații Familiale

Constelația Familială este o metodă terapeutică ce are ca scop identificarea și rezolvarea problemelor interpersonale și familiale. A fost dezvoltată de Bert Hellinger, un psihoterapeut german, și se bazează pe ideea că experiențele trecute ale familiei pot influența comportamentul și relațiile dintre membrii acesteia.

În cadrul Constelației Familiale, se folosește o metodă de reprezentare spațială a relațiilor familiale, prin care se plasează participanți într-o poziție care reprezintă relația sau dinamica familială în cauza. Participanții se pot plasa singuri sau prin intermediul unui facilitator care ii poate ajuta să descopere sau să identifice relații și dinamici pe care nu le-ar fi văzut altfel.

Scopul Constelației Familiale este de a identifica și de a rezolva problemele care au apărut în cadrul familiei sau care sunt legate de istoria acesteia, prin crearea unei noi perspective și înțelegerea cauzei profunde a acestor probleme. Constelația familială poate fi folosită pentru a aborda o varietate de probleme, cum ar fi relații dificile, probleme de sănătate, probleme financiare sau dificultăți emoționale.

Constelația Afacerii Tale

Constelatia Afacerii Tale…..

Constelația Afacerii, cunoscută și sub numele de Constelație Organizatională, este o metodă prin care poți explora și înțelege dinamica și relațiile dintr-o afacere sau organizație. Iată pașii de bază pentru a realiza o constelație a afacerii:

 1. Definirea întrebării sau a problemei: Începe prin a defini clar întrebarea sau problema pe care vrei să o explorezi în cadrul afacerii tale. Poate fi legată de conflicte între angajați, decizii strategice, comunicare slabă sau orice alt aspect relevant pentru afacerea ta.
 2. Selectarea reprezentanților: Alege un grup de persoane care să reprezinte diferitele elemente sau persoane implicate în afacere. Acești reprezentanți pot fi angajați, membri ai echipei de conducere sau chiar tu însuți. De obicei, constelațiile se fac cu un facilitator calificat care îți poate ghida procesul.
 3. Crearea spațiului: Alege un loc unde să desfășori constelația afacerii. Poți folosi hârtie și creioane pentru a desena o reprezentare grafică a afacerii tale, sau poți folosi obiecte sau persoane pentru a reprezenta diferitele elemente ale afacerii.
 4. Plasarea reprezentanților: Așează reprezentanții  în spațiul reprezentării tale în funcție de cum simți relațiile și interacțiunile pe  între ei. Aceasta poate include plasarea reprezentanților în relații de proximitate sau distanță, orientare față de anumite elemente sau direcționare a privirii.
 5. Explorare,diagnostic, testare în constelație: Privește constelația creată și observă dinamica și interacțiunile dintre reprezentanți. Facilitatorul îi întreabă pe reprezentanți cum se simt în pozițiile lor și cum percep relațiile și interacțiunile cu ceilalți reprezentanți. Observă și întreabă-te cum te simți tu  în legătură cu constelația creată.
 6. Testarea diferitelor opțiuni de acțiune și integrarea: În funcție de informațiile și percepțiile obținute din constelație, testezi diferitele decizii pe care vrei să le iei  pentru problema sau întrebarea ta. Poți efectua ajustări în constelație, să încerci diferite configurații și să observi cum se schimbă dinamica și rezultatele.

Este important să ai în vedere că constelațiile afacerii sunt un proces complex și pot apărea interpretări subiective. De aceea, un facilitator cu experiență poate fi util pentru a ghida și susține procesul de constelație într-un mod echilibrat și obiectiv.

Majoritatea firmelor din România sunt afaceri de familie , freelanceri în care dinamicile dintre firmă și familie se amesteca și sunt atât de încurcate în sistem încât nu o să le poți descurca decât învățând să te uiți sistemic la firma ta .

Eu am învățat metoda Constelațiilor Afacerii sau Organizațională , cum i se mai spune , la Institutul Bert Hellinger din Olanda, training care durează un an , asta după ce am făcut formarea de Constelații de Familie în România timp de 3 ani. Munca cu Constelația Afacerii Tale este una  complexa și chiar uneori provocatoare care nu poate fi făcută decât de Facilitatori formați de experți .

În general, constelațiile organizaționale pot ajuta la clarificarea problemelor din cadrul organizațiilor și la găsirea soluțiilor pentru a le rezolva. Prin îmbunătățirea dinamicii și a relațiilor din organizație, se poate spori eficiența și productivitatea organizației.

Am creat acest grup pe Facebook tocmai să ajut Creatorii de afaceri , ca și tine , să învețe să se uite la Afacere din perspectiva sistemului de relații pe care l-a creat , începând de la înființarea firmei , cu fondațorii , finanțele , locația firmei etc.

Mihaela Frunză

Facilitator Constelații Sistemice Organizaționale

 

 

Pin It on Pinterest

Skip to content