Bună, sunt Mihaela Frunză!

Sunt psihoterapeut și facilitator constelații familiale.

Am intuit încă din primii ani de facultate că parcă trecutul meu se repetă. Și culmea, parcă tot ce nu-îmi plăcea se repeta!

Prima lecție pe care am învățat-o a fost imi pun intrebări bune și m-am întrebat: “Cu cine semăn eu prin comportamentul meu?”

“De ce repet comportamentul mamei sau al tatălui?”

Așa am început să fac o analiza a istoriei familiei să să văd impactul evenimentelor dureroase din familie. Am descoperit multe secrete în familia noastră iar ceea ce nu este spus copiii abia așteaptă să își facă povești .

A doua lecție învățată este să nu dau crezare tuturor gândurilor care imi trec prin minte , ci să le verific cu cei apropiați mie .

Chiar am depănat amintiri cu sora mea mai mare și amândouă am descoperit cu stupoare foarte multe evenimente percepute total diferit sau aveau informații lipsă . Așa am refăcut pe cât s-a putut puzzle-ul vieții noastre interioare .

Am descoperit o a treia lecție: indiferent prin ce am trecut amândoua, indiferent ce s-a întîmplat în trecut există ceva ce ne leagă și această este iubirea dintre noi doua și a întregului neam prin care viața s-a transmis la noi iar noi am dat-o mai departe.

Copil fiind eram foarte ambițioasă și am vrut să mă fac medic. Și așa a și fost . Foarte multă energie am investit în învățare.

Apoi au venit copiii. Atunci ”norocul” erau părinții mei si ai socrilor care i-au crescut.

Acum nu mai spun noroc. Fiecare decizie a  mea a avut un preț pe care l-am plătit toți mai tîrziu. Am gustat realitatea așa cu era ea : mi-am abandonat copiii la bunici și am plecat.

Desigur nu aveam de unde să știu că ei vor trăi rana de abandon (așa cum și eu o aveam fără să știu ), rana care i-a afectat profund .

Cariera și-a urmat cursul ei , am ajuns medic sef la un spital mare , dar nefericită . Eram tânără si la 30 de ani am început să caut . Aici începe călătoria mea spre dezvoltare personală .

Ambițioasă am facut multe certificări .

Acum fac ce imi place .

Îmi dă atâta mulțumire să ajut oameni ca și tine să ajungi să fii impăcat cu tine, să ai relații împlinite, să faci munca pe care o iubești și hobbiurile care te fac fericit.

Ce fac atunci când nu fac Constelații familiale?
  • Schiez 89% 89%
  • Dansez (latino, tango Argentinian) 95% 95%
  • Imi aranjez grădina . 85% 85%
Ce spun alții despre mine
Felul în care relaționează părinții mei cu mine e total schimbat. Și eu sunt schimbată: mai echilibrată, mai matură. Și mai ales mai asumată. Acum știu că eu sunt sursa obstacolelor din viața mea, nu mai e vina nimănui, doar a mea. Da, responsabilitatea! Da, ăsta e cuvântul!
Ana S.

Citisem despre terapia traumei transgeneraționale prin constelațiile familiale dar am ezitat cam 3 ani înainte de a mă înscrie la workshopul organizat de Mihaela Frunză. Ca orice terapie practicată cu succes, și constelațiile au tehnică în sine cu valoarea ei, dar ceea ce face în acest caz diferența, este calitatea facilitatorului. Rezultatele terapiei practicate de Mihaela au fost spectaculoase în ceea ce mă privește. Am reușit să aștern pace peste o suferință care dura de zeci de ani. Calitățile ei ca facilitator, merg dincolo de terapia în sine, Mihaela are capacitatea de a te însoți la propriu în demersul personal de descoperire și de vindecare, cu răbdare, cu empatie, cu emoții profunde și echilibrat eliberate. Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și mă alătur cu recunoștință celor cărora le-ai făcut posibilă regăsirea liniștii și vindecarea neputințelor. Te îmbrățisez și de abia aștept să ne regăsim!
Anca O.

Bună ziua!Nu v-am mai scris o perioadă, pentru că voiam să văd un pic efectele ședinței făcute cu dumneavoastră. Am făcut constelația în iulie și cumva s-au rezolvat multe în relația cu fiul mai ales, dar și cu soțul. Cu siguranță adicțiile trebuie abordate cumva si la nivelul de bază al suferinței emotionale. Eu sunt însă foarte mulțumită că am făcut constelația și implicit o deblocare energetică absolut necesară, și pentru asta vă mulțumesc mult.
Laura M.

Pin It on Pinterest

Skip to content