Ai o dorință nestăvilită de a-ți depăsi blocajele, de a le dizolva și a fi propriul tău lider?

Minunat! Ai ajuns unde trebuia, aici vei învăța cum să-ți gestionezi emoțiile astfel încât să-ți depășești limitele și să ai succes!

Pentru că schimbarea este singură certitudine în această lume!
Vino alături de alți oameni că TINE CARE ÎNVAȚĂ SĂ SE FOLOSESCĂ DE LEGEA ATRACȚIEI în relații, afaceri, bani, familie, dragoste și tot ceea ce îți dorești să aduci în viață ta.

Când ești un creator conștient al vieții tale înveți că totul în Univers este energie, iar convingerile tale sunt gardienii manifestărilor în realitatea ta, o realitate a abundenței.

Acesta este site-ul meu și aici vei găsi toate instrumentele și resursele de care ai nevoie că să-ți depășești limitele, să-ți pui visul la încercare și cum să folosești Legea atracției în folosul tău.

Povestea mea

Încă din copilărie am vrut să devin medic, am exersat atunci pe pisicile mele, cele pe care le-am iubit toată viață. Le-am doftoricit, le-am îngrijit și s-au făcut sănătoase. Am reușit atunci când toate credințele mele au fost aliniate, când sistemul spirit, minte și corp a fost una. Sigur, dar… asta am aflat mai târziu.

Visul meu a fost să devin un chirurg renumit. Citeam de la 14 ani cărți cu personalități ale chirurgiei și în anul 4, când făceam chirurgie, am început să întru în operații… Eram pe drumul meu… Și totuși nu am devenit chirurg…Vis spulberat.

M-am simțit ca un ratat și am ales să mă ascund într-un laborator.

De ce?

La întrebarea această a trebuit să-mi răspund mult mai târziu, pentru că spiritul meu nu era mulțumit și împlinit. Nu am încetat să caut răspunsuri la întrebările mele: Cine sunt eu? Ce misiune am eu aici pe pământ? Cum mă pot vindecă singură? De ce mă supăr și mă simt atacată de un anumit gen de oameni? De ce nu sunt fericită? De ce nu pot să mă las de fumat? De ce se îmbolnăvesc oamenii?

Așa că am început să citesc, să merg la cursuri și formări în Radiestezie, formarea în NLP: Practitioner, master-practitioner și Coach NLP Resonantz, apoi Psihoterapie Integrativă. Mai mult de atât, anul trecut m-am alăturat echipei John Maxwell Team România Leadership coaching și public speaking.

Au urmat ani de studiu și practică în cabinetul de coaching și psihoterapie, iar acum activitățile mele se desfășoară și online.

Cu ce scop?

Pentru că vreau să ajut cât mai mulți oameni să învețe aceste legi ale dezvoltării personale, să le aplice în viață lor și să își depășească limitele în toate aspectele vieții: de la sănătate fizică, spirituală și emoțională la tot ceea ce ei vor să își creeze: o familie, o relație de iubire, bani, o casă și un cămin minunat, să se alăture de prieteni de nădejde cu care să se distreze și să fie fericiți!
Eu am fost foarte aproape de a fi chirurg… m-am oprit la mal …

Îmi pun pălăria de teacher și:

VREAU SĂ TE ÎNVĂȚ SĂ MERGI ÎNAINTE… SĂ TE DESCOPERI ÎN PUNCTELE TALE FORTE… VREAU SĂ TE ÎNVĂȚ CUM SĂ-ȚI GESTIONEZI EMOȚIILE CARE TE BLOCHEAZĂ ȘI CUM SĂ ATRAGI ABUNDENȚĂ ÎN CALEA TA!

Astfel, am creat ACADEMIA DE LEADERSHIP PERSONAL, o școală a descoperirii tale, a cunoașterii de sine, atât a punctelor forte cât și a vulnerabilităților tale și cum să le folosești pentru tine și pentru ceilalți.

Această platforma cuprinde toate instrumentele pe care ai nevoie să le înveți încă din prima zi, apoi să le aplici cu ceilalți. Cuprinde, de asemenea, o comunitate pe Facebook în care poți împărtăși tot ceea ce te ține pe loc, cum te simți și cum vei primi ajutor. Acolo ne poți împărtăși succesele tale și cum ai reușit să le obții. Această comunitate de sprijin este în continuă formare și creștere.

Alătură-te acum și ai numai de câștigat!