”Am o furie pe care nu o pot stăpâni . De mult timp . Am făcut tot ceam știut și apare când nu mă aștept. ”

”Am tot ce-mi doresc . Financiar nu îmi lipsește nimic. Am o soție frumoasă și un copil minunat. Și totuși nu sunt fericit.”

”Intru în panică oriunde când merg în public, la plimbare, cu copiii , la munte. Am încercat orice și nu funcționează. Ajută-mă Mihaela .”

”Sunt disperată. Am datorii multe și nu mai pot plăti. Ce să fac ? Toată viața am muncit și parcă degeaba.”

”Intru în tot felul de relații toxice și nu știu de ce. Am divorțat acum 5 ani și am avut trei relații la fel de toxice, cu certuri tot timpul. Parcă copiez relația de acasă.”

 

Minunat! Ai ajuns unde trebuia, aici vei învăța cum aceste situații problematice din prezent sun consecința evenimentelor din trecutul familiei tale.

Ce poveri cari și tu,în prezent   sunt poveri  pe care le-au cărat și parinții și bunicii tăi, chiar și strabunicii.

Pentru a te elibera pe tine, pe copiii tăi și chiar și pe strămoșii tăi de aceste poveri, ai nevoie de o călătorie în memoria evenimentelor din familia ta, evenimente dureroase, ne vorbite poate ținute secrete și care au mare influență în destinul tău .

Este munca de Constelații Familiale.

 

Sunt Mihaela Frunză și sunt facilitator Constelații Familiale .Dacă încă nu ai aflat de această metodă de terapie a familiei și nu numai te invit să citești mai departe.

Dar mai întâi despre mine.

Întotdeauna am vrut să ajut oamenii în suferință(prima profesie fiind cea de medic)

De peste 15 ani ani lucrez în domeniul dezvoltării personale ca și Facilitator Constelații Familiale și psihoterapeut integrativ.

Am doi copii, adulți acum și un nepoțel de 9 ani, mare fotbalist .

Îmi place să schiez,(recunosc am învățat de 3 ani să schiez și sunt foarte fericită) să merg cu bicicleta,

Îmi place foarte mult marea iar în ultimii ani am descoperit minunățiile muntelui împreuna cu o gașcă faină de iubitori ai muntelui.

De cinci ani m-am apucat să învăț tango argentinian și avem o comunitate minunată foarte diversă ca vârstă  în care ne simțim foarte bine și dansăm la cursuri și milongi .