Workshop-uri pentru companii – strategii de geniu pentru managementul obiectivelor

Atunci când ești lider și vrei să-ți integrezi obiectivele în echipa ta, ai nevoie de o strategie de geniu.

Una dintre cele mai importante strategii de geniu este a lui Walt Disney care și-a dezvoltat, într-un mod foarte ingenios, o echipă care folosește creativitatea, pornind de la idee până la implementare. Walt Disney a fost un om de afaceri și un om de artă, care și-a creat compania prin dezvoltarea acestei strategii de geniu. Gândirea acestui mare maestru a fost analizată și s-au descoperit pașii care l-au dus pe Walt Disney spre succes.

Pornind de la acest model, am creat pentru tine un workshop prin care echipa ta să ajungă la succes și să-și descopere potențialul creativ interior în care crede, ajustându-l în permanență, conform cu noile tendinte și cerințe ale pieței.

Creativitatea este foarte importantă și pentru tine, dacă ești un manager de companie, un antreprenor care vrea să-și dezvolte afacerea din ce în ce mai mult și să-și implice echipa în mod creativ.

Workshop-ul strategii de geniu durează în jur de 4 ore și va ajuta echipa să implementeze viziunea, pornind de la idee să ajungă la partea realistă – planul, la implementare și la acțiune. Toate aceste obiective și acțiuni vor fi făcute de comun acord cu echipa și toți vor fi integrați, chiar dacă există acolo și critici; criticul va învăța în cadrul acestui worksop cum să fie constructiv și cum să ajute echipa în orice moment să crească, să găsească soluții. Nu criticul este cel care găsește soluții, ci vizionarul. Apoi intervine planificatorul, realistul, cel care face planuri.

Fiecare membru al echipei își va găsi locul, eu te ajut să-ți facilitezi acest proces interior, să ajungi cu echipa ta la cel mai înalt potențial. Fii curios și descoperă vizionarul, realistul și criticul constructiv din echipa ta și integrează toate obiectivele și planurile la ceea ce îți dorești să dobândești și îți vei realiza țelurile mult mai repede.

Poți să crești exponențial realizarea obiectivelor prin acest workshop, și ulterior, printr-un program de coaching al meu împreună cu echipa ta (care durează în jur de 6 luni) vom ajunge la o creștere a creativității, motivației, talentelor și, în final, la o satisfacție personală a tuturor.