MasterMind

„Am participat la acest grup de MasterMind, fără absolut nicio așteptare, fără să știu prea multe despre ce înseamnă un grup de MasterMind, cu dorința sinceră de a depăși unele blocaje care păreau că îmi limitează opțiunile și acțiunile la acel moment. Experiența participării la acest grup a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. La început, am avut impresia că nu mă ajută foarte mult, dar am continuat să vin, doar pentru a mă elibera de rutina și plafonarea zilnică și pentru a face ceva pentru mine și doar pentru mine. Și, încet-încet, am început să pun în practică, din ce în ce mai conștient, în viață de zi cu zi, legile despre care discutam la grup. Și să mă schimb… și să îmi schimb optica asupra vieții personale, asupra vieții profesionale, asupra relațiilor de afaceri și personale. Nu cred că m-am transformat într-un lider mai bun, dar cred că sunt pe drumul cel bun, pentru că în acest moment, în urmă experienței de la grupul de MasterMind, privesc lucrurile dintr-o perspectivă diferită decât o făceam până acum și dețin mai multe instrumente de management al propriei vieți profesionale și personale.

Am găsit oameni frumoși, entuziaști, inteligenți, foarte deschiși și plini de energie, de la care am învățat atât de multe lucruri utile. Am găsit foarte multe răspunsuri la întrebări care mă frământau de mult. Stima de sine a crescut… mult. Am conștientizat cât de multe lucruri pot realiza. Mi-am dat seama că… am stofă de lider, că toată viața mea am făcut lucruri și am gândit realitatea ca un lider (fără falsă modestie 🙂 ). Și am mai realizat că nu sunt singură, că sunt și alți oameni buni și frumoși, și empatici, și entuziaști, la fel ca mine, care nu judecă și au curaj să creadă în visele lor și în viață ca un dar.

Simt că am progresat, urmare acestui grup de MasterMind la care am participat, că încă sedimentez informațiile/emoțiile împărtășite și că, încet-încet, mă transform în persoana care sunt menită să fiu (lider consider că e, încă, mult spus). Și îndrăznesc, în continuare, să cred cu tărie în visurile mele, în mine însămi, în tot ceea ce pot construi și să apreciez mai mult ceea ce am și ceea ce am realizat. Reînvăț să mă bucur. Și să cred în mine mai mult decât oricând.

Uite câte minuni a adus în viața mea un grup de MasterMind care a început, pentru mine personal, ca un experiment.

Mulțumesc din suflet, Mihaela Frunză, pentru experiența aceasta uluitoare.

Un cuvânt care să definească experiența acestui grup: MAGIE.

Un cuvânt care să o definească pe minunata moderatoare a grupului, doamna Mihaela Frunză: DĂRUIRE.

P.S: Poate că e cam lung feedback-ul, dar am vrut să surprind cât mai bine ce a însemnat pentru mine grupul de MasterMind la care am participat. Și a însemnat foarte mult. Mi se pare că, orice aș scrie, oricum aș descrie, orice aș putea spune, e prea puțin, prea sărac, prea ne-surprinzător de esență pentru a puncta cât m-a ajutat pe mine personal.

Mulțumesc din tot sufletul.”