MasterMind

„Participarea mea la grupul de MasterMind, „Cele 21 de legi supreme ale liderului”, coordonat de Leadership Coach Mihaela Frunză a reprezentat pentru mine un real câștig pe plan personal, transpus apoi în plan profesional. Nu pot ierarhiza beneficiile cursului, pentru că toată informația primită consider că este foarte importantă.

Aș începe cu conștientizarea propriei persoane și a propriului sistem de gândire, recunoașterea limitelor pe care într-un fel sau altul ni le-am „construit”, conștientizarea importanței omului de lângă noi, valorizarea acestuia, plusul pe care deshiderea, „open-mind-ul” îl a aduce în relațiile cu ceilalți.

Prin modul de abordare și de gestionare a grupului, mod bazat pe deschidere, comunicare, reguli, profesionalism, pornind de la experințele personale, Mihaela a reușit să transmită integral și structurat, acele „legi” care stau la baza calităților unui lider.

Poate că într-un mod natural, empiric, utilizăm o parte din aceste „legi”, dar fără a le conștientiza, fără a cunoaște calea de a ajunge la ele, sau contextele clare în care le puteam aplica. Verbalizarea acestora, explicarea „drumului”, a procesului, au fundamentat principiile și ideile pe care fiecare dintre noi le avem referitor de postura de lider, cu tot ceea ce implică ea: decizii, ehilibru, horărâre, viziune, oameni.

Mulțumesc, Mihaela!”