Mihaelafrunza.ro este administrat și reprezentat legal de Mihaela Rodica Frunză Întreprindere Individuală, cu sediul în Sibiu, strada Negoi, nr. 50, CIF 26189266, nr. registrul comerțului: F32/1389/2009.
Conținutul mihaelafrunza.ro este proprietatea Mihaela Rodica Frunză ÎI sau a partenerilor săi, iar reproducerea textelor, imaginilor, videoclipurilor este interzisă.
Mihaela Rodica Frunză ÎI își revendică toate drepturile pentru conținutul website-ului mihaelafrunza.ro, pentru a-l schimba și actualiza, fără notificare în prealabil.

 

Utilizarea datelor cu caracter personal

Mihaela Rodica Frunză ÎI, în calitate de administrator și proprietar al site-ului mihaelafrunza.ro, se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor furnizate pentru achiziționarea serviciilor oferite.
Mihaela Rodica Frunză ÎI respectă cerințele conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și administrează informațiile dumneavoastră în condiții de securitate doar pentru scopurile specificate:

  • achiziționarea serviciilor oferite;
  • emiterea facturilor.

Mihaela Rodica Frunză ÎI nu transmite datele personale către terți, fără acordul dumneavoastră.
Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a vă informa despre serviciile oferite, ofertele promoționale și pentru abonarea la newsletter. Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați și pentru care v-ați exprimat consimțământul vor fi prelucrate în scopuri de marketing, prin utilizarea canalelor de comunicare cu care ați fost de acord. Totuși, în momentul în care ați achiziționat unul din produsele sau serviciile noastre, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, vom putea folosi adresa dumnravoastră de e-mail cu scopul de a trimite informări comerciale; în fiecare comunicare pe care o veți primi din partea noastră veți avea posibilitatea de a vă dezabona și de a nu mai permite folosirea adresei dumneavoastră de e-mail.

Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:
Adresa: București, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336
Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro
Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Prin utilizarea acestui website și citirea infrmațiilor din această pagină, ați luat la cunoștință termenii și condițiile.