Tabara de Constelații Familiale și NeurOptimal de pe Valea Avrigului si-a deschis Înscrierile!

Anul acesta lansez o Tabără de Constelații Familiale într-o noua viziune .Este o colaborate a terapiei cu tehnologia neurofeedback si anume cu Echipamentul NeurOptimal Dinamic de la Institutul Zengar .Colaborez cu acest Institut din 2007 si am o experienta de 14 ani in utilizarea acestui program de antrenament cognitiv și am vazut rezultatele pe care le-au obtinut clientii .
Aduce relaxare , scaderea stresului, anxietății, o memorie mai eficientă, un focus mai bun pe sarcina , concentrare si atenție si multe alte beneficii personalizate pentru fiecare in parte.
Asocierea dintre Constelațiile Familiale si NeurOptimal Dinamic este atât de armonioasă si aduce o valoare descoperirii a cine esti tu cu adevărat și contribuie semnificativ la drumul tău în viață.
 
 
Neuroptimal este o tehnologie de biofeedback neurofeedback, care foloseste un software avansat pentru a monitoriza si regla activitatea cerebrala.
În tabără beneficiezi de 10 sedinte cu NeurOptimal , una dimineata si una seara , înainte de a-ți lucra tema personală în constelații și dupa tocmai pentru a putea integra foarte rapid ce ai primit în constelatia ta familială!
Ce efecte poți observa :
Reducerea stresului: NeurOptimal poate ajuta la reducerea nivelului de stres prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului, care poate ajuta la o mai bună înțelegere a modului în care creierul gestionează stresul.
Îmbunătățirea concentrării: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a atenției prin oferirea unui feedback despre modul în care creierul procesează informațiile.
Îmbunătățirea somnului: NeurOptimal poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului prin monitorizarea activității creierului și prin oferirea unui feedback despre această activitate.
Reduceri ale simptomelor de anxietate: NeurOptimal poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează anxietatea.
Îmbunătățirea performanței sportive: Sistemul poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin oferirea unui feedback despre activitatea creierului și prin îmbunătățirea înțelegerii modului în care creierul gestionează performanța fizică.
Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate care pot fi obținute prin utilizarea NeurOptimal. Este important de reținut că rezultatele pot varia de la o persoană la alta și că poate fi necesară utilizarea sistemului de mai multe ori pentru a vedea rezultatele dorite.
 
Totul este o curgere lină în procesul tău de descoperire de sine !
Locația evenimentului este pe Valea Avrigului la pensiunea #acasadepartedecasa unde gazda noastra @Claudia Petria ne va încânta cu mâncare tradițională autentică , ca la mama acasa.
Zona este una în care natura neîncântă cu darurile ei , cu muzica ei și cu aerul de munte iar acest loc cunoaște de ani ce înseamnă Constelațiile Familiale.
 
Pentru ca experiența trăită să fie cât mai completă în această tabăra
Diana Popa ne va încânta cu Terapia cu Gonguri.
 
Popa Diana Milena, este mama a 3 copii minunati si a ajuns pe calea vindecarii holistice datorita baietelului ei cel mare care in urma cu 8 ani a fost diagnosticat cu autism.După foarte multe căutari in domeniul medical, fără a găsi un răspuns clar cum iși poate
ajuta copilul, a început calea abordării holistice unde am ajuns printre multe altele,in urma cu 4 ani, la vindecarea cu sunetele sacre, mai precis GONGUL. Acesta m-a fascinat atât pe ea cat si
pe el, făceau terapie amandoi imbrătisati si simtea cum se restabilesc toate conexiunile emotionale dintre ea si el, simtea magia care se crea si mai ales vindecarea, drept pentru care
a decis sa merg sa fac cursul de GongMaster pentru a-mi ajuta propriul copil dar si alți oameni.
Să facă cunoștința cu vindecarea prin frecvente binefăcătoare si pentru a-i ajuta sa înțeleagă care e diferența dintre frecvențele joase, cum ne afectează si frecventele înalte și ce înseamna ele.
Aceasta terapie poate ajuta in cazul:
-depresiei
-anxietatii
-diferite afectiuni
-insomnii
-stres
-agitatie
-nesiguranta de sine
-echilibru emotional
-regasire de sine
Yoga Facilitator:
Facilitator:
Ioana Mohanu Costin – instructor yoga 200TTC acreditat Yoga Alliance din 2017, 100 YTT Indian Yoga Therapy, certificat in 2019 Postantal si Prentala Yoga si Yoga Kids&Family. Practicant terapii alternative -medicina energetica, Acces Barr, Acces Consciences si Facelift. Si din 2019 Consultant dezvoltare personala cu studii in psihoterapie integrativa la Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa si din 2020 cursant in cadrul NeuroPsy Healaers din cadrul ARPI
 
Bianca Mercurean – psiholog, consilier dezvoltare personala, mediator Feuerstein , terapeut Bowen. Sunt femeia si mama care dupa o viata traita in Viena am ales sa ma reintorc acasa si sa ma redescopar, prin joaca. Am învățat ca joaca este un mod unic de a ne (re) conecta autentic cu noi, asa cum dealtfel făceam in copilarie. Iar cand joaca este mediata cu ajutorul instrumentelor Feuerstein, noi ne putem observa, schimba si actiona diferit fata de modul in care am gandit si actionat inainte.
Alaturi de Marinela Pascu – fondator MindSpot și antrenor de joaca prin terapia jocurilor de societate, de peste 10 ani, am ales sa antrenam mental si emotional pe toti cei ce vor sa invete cum sa isi exprime frumusetea interioara in mod autentic si natural.
 
Mai precis, misiunea noastra este de a invata persoanele cum sa invete, sa isi cunoasca punctele tari si sa isi maximizeze potentialul pentru a trai o viata usoara, frumoasa si armonioasa. In plus, joaca mediata le faciliteaza celor ce sunt parinti, o mai buna conectare, intelegere si comunicare cu copiii lor.
 
* Va asteptam cu bucurie si chef de joaca la… JOACA MEDIATA!
Si surprizele nu se opresc aici !
Te astept cu drag!
Fa din anul 2023 cel ma frumos an pentru tine !
Mihaela Frunza
Facilitator Constelatii Familiale

Trainer NeurOptimal
Psihoterapeut Integrativ

 

 

 

 

 

Am deschis înscrierile !
Copyright © 2016-2022 Smart& Business Coaching SRL

Pin It on Pinterest

Skip to content