Psihoterapie integrativă pentru copii și adulți

Simți că viața ta nu mai are un sens sau că ești trist în majoritatea timpului? Simți că intri în panică foarte ușor sau chiar ai atacuri de panică majore? Simți că relațiile tale nu mai funcționează, că toți din jurul tău te rănesc, că nu-ți poți vedea de viața ta? Hai la ședinte de psihoterapie integrativă.

Eu lucrez atât cu copii cât și cu adulți. Hai să vedem ce se ascunde în spatele acestor sentimente, de când din copilărie simți aceste emoții pe care nu ți le-ai vindecat.

Poate simți o energie joasă sau, în permanență, o tristețe, o frică. Hai să te descoperi și să vezi de unde vin aceste sentimente și cum le reactivezi în viața prezentă; atunci când știi natura emoțiilor și cauza lor, poți să și le vindeci, poți să le eliberezi. Într-o psihoterapie înveți cum să faci asta și îți găsești resursele interioare.

Eu sunt aici să creăm o relație împreună, să te descoperi, să te sprijin, să te ghidez. Să-ți ghidez pașii, să lucrăm împreună. Într-o ședință de psihoterapie e de lucru, aici e bucătăria: aici poți să plângi, să te descarci, îți descarci frustrările, emoțiile; apoi mergi mai departe, acasă, în lume, și iei toate resursele dobândite într-o ședință și le manifești în viața de zi cu zi.

Hai să descoperi și să mergem împreună pe acest drum al cunoașterii de sine. Eu te aștept la aceste program de dezvoltare a ta și de cunoaștere de sine. Psihoterapia poate să dureze, eu îți propun un număr de 12 ședințe pentru început ca să vedem cum funcționează, dacă rezonăm sau nu.

Hai să vezi cum mergem noi împreună. Te aștept cu mult drag!