Profilul de Percepere a Postului persolog

Profilul de Percepere a Postului persolog

+

lei350.00 lei250.00+Buy

Foarte rar se întâmplă ca doi oameni să privească la fel același loc de muncă.Experiențele ,abilitățile și așteptările diferite duc la percepții mai mult sau mai puțin variate.Percepțiile contradictorii asupra unui post sau unei funcții pot împiedica luarea unor decizii în carieră, pot diminua performanța la locul de muncă și pot scădea nivelul de satisfacție profesională.

Profilul de Percepere al Postului  persolog este un instrument util în echilibrarea așteptărilor și clarificarea rolurilor și pozițiilor.

În acest profil ai  ocazia să completezi  două chestionare din perspective diferite.

Scopul este echilibrarea așteptărilor în vederea angajării solicitanților sau a dezvoltării angajațiilor, cu așteptări transparente și clare .

 

Profilul de Percepere a Postului persolog a fost conceput să reducă la minim ambiguitatea și neințelegerile care pot apărea la locul de muncă.

Poate fi folosit pentru trierea inițială , în cadrul interviului sau ulterior ca ghid educativ pentru candidatul selectat.

Profilul de Percepere a Postului persolog este ușor de completat atât în varianta tipărită cât și în cea on line.

Interpretarea este disponibilă imediat , este concisă și cuprinzătoare și poate fi folosită în combinație cu Profilul de Personalitate persolog.

Specific profilul ne ajută:

  • Să identificăm cerințele comportamnetale ale postului .
  • Să remarcăm posibilele schimbări care intervin în cadrul postului 
  • Să comparăm postul din perspectiva celui care îl oferă și celui care îl ocupă
  • Să facem o comparație între percepția noastră asupra situației profesionale reale și locul de muncă ”ideal”
  • Să comparăm rezultatele Profilului de Personalitate persolog cu Profilul de percepere a postului persolog pentru a stabili compatibilitatea între perspectiva noastră asupra caracteristicilor postului și tendințele noastre de personalitate
  • Respectă prin structura si designul elementelor , principiile legislației cu privire la egalitatea sanselor
+

lei350.00 lei250.00+Buy