Meditația de intenție

Meditația de intenție

Cum am început să-mi schimb viața?

La început a fost DORINȚA …

O dorință avută din copilarie. Aveam șapte ani când îmi aduc aminte cum vindecam pisicile mele. Acum când scriu parca sunt acolo și simt acea împlinire care m-a ghidat, ceva din mine rezona cu acel mic pisic care suferea. Și luam tot felul de medicamente din dulapul mamei să-l fac bine.

Mă întreb când ai avut și tu o dorință asemănătoare, care te făcea să fii acolo în prezent, să te simți una cu dorința ta și să savurezi momentul. Să nu conteze în timp și spațiu, ci doar să creezi, să lași să-ți vină inspirația de moment.

Pe vremea aceea nu știam că îmi stabileam INTENȚIA de a fi medic și repetăm un rol jucându-mă, cream contextul de a fii medic. Îmi cream păpuși din nuci și iarbă uscată sau luam animalele la vindecat.

Mult mai târziu am aflat, după ce am renunțat de mult la unul din visele mele dragi, și mi-ar fi prins foarte bine să știu…

Tu știi care sunt intențiile tale, câtă energie au aceste intenții?

 

Ce este energia unei INTENȚII?

Energia intenției vine din Dorința ta, din ceea ce ești tu în interior. Eeste conectată direct la energia universală și este alimentată de ea. Este Sinele tău superior care știe ce vrea. Este acea împlinire pe care o simti când știi că tu co-creezi realitatea în care trăiești, când știi că tu ești universul și universul ești tu.

De aceea,  am creat pentru tine meditația de intenție pe care ți-o ofer pentru a-ți activa aceea energie care te ghidează spre visul tău, spre materializarea lui, aici și acum.

Ce îți recomand este să asculți zilnic meditația pentru intenție, pentru a stabili conexiunea, pentru a păsta acea satisfacție personală și bucurie pentru ce ești acum, în această etapă, în acest moment din timp și spațiu.

Al doilea ingredient pe care l-am avut încă din copilărie a fost Credință Activă în acest vis. Nu aveam nici o îndoială, nicio frică, acționăm inspirit, nu forțăm nimic, învățam, intram la liceu, participam la olimpiada de anatomie, totul era natural.

Tu unde ești în acest proces de creștere și evoluție? Cât îți menții credință activă în reușită,  în atragerea resurselor, oamenilor, contextelor necesare că visul tău să devină realitate?

Nu știam atunci, în mică copilărie, că eu sunt cea care CERE și tot eu sunt cea care ATRAGE.

Acest lucru m-a făcut să îmi activez, în schimb, REZISTENȚELE cu care am crescut și am creat OBSTACOLELE din viață mea.

Tu ce obstacole îți creezi?

Știi care sunt rezistențele tale?

În concluzie, în primul rând, să îți stabilești INTENȚIA.

Asculta zilnic meditația pentru a stabili drumul și energia necesara să poti călătorii, apoi:

CREDE ACTIV în visul tău (ÎN CURÂND  mini-cursul gratuit „Legea atracției functionează și pentru tine!”)

Și nu în ultimul rând: LASĂ-TE INSPIRAT…

Abonează-te la canalul meu de YOUTUBE, conectează-te la pagina de pe facebook, da like la articol și postează comentariile tale să te ajut să-ți creezi viața pe care o vrei.