Leadership Coaching

Te invit la un program de leadership coaching, în care îți vei descoperi potențialul interior, liderul interior, cum să te conduci pe tine, cum să-ți gestionezi emoțiile, cum ar fi furia supărările sau frustrările. Te invit să îți cunoști partea pozitivă, talentele tale, cum le manifești în exterior, cum îți creezi propria viață și ce dăruiești celorlalți.

Prin acest program de 12 ședințe de coaching afli despre tine, ce poți să faci, ce vrei să faci, care sunt înclinațiile tale, obstacolele pe care le întâlnești. Atunci când descoperi aceste obstacole și cum poți să le depășești, îți dai seama că în interiorul tău există mai mult decât o emoție care te blochează, ai mai mult potențial, ești mult mai creativ, îți dai voie să nu te mai judeci atât în interior, ci să te susții pe tine. Este foarte important să faci față acestor voci interioare în care tu te critici spunând „nu pot”, „nu sunt în stare”, „asta nu va funcționa”, „cine mă va crede pe mine” sau „nu cred că o să am succes”, și nu îți dai voie te gândești la ceea ce vrei să dăruiești celorlalți.

Te invit la aceste 12 ședințe de leadership coaching în care te vei cunoaște pe tine și ce poți să le oferi celorlalți. Poți să constați că ești un lider înnăscut care este capabil să-i conducă pe ceilalți. Dacă ești în această poziție sau nu ai succes în orice parte a vieții tale, poate nu ai succes în relații, poate că ești pe punctul de a divorța, înseamnă că nu-ți cunoști liderul interior, acea capacitate de a putea transmite mesajul celuilalt, de a ști ce dorește în relație. Și când ceva nu mai funcționează, trebuie să te aperi pe tine, să-ți aperi interesele tale și să mergi înainte.

Acesta este leadership coaching. Te aștept cu mult drag!


Leadership game

Leadership game-ul te ajută să îți dezvolți acea latură a leadership-ului interior. Este un joc foarte interactiv, ce conține cărți și întrebări prin care te provoacă la discuții, dezbatere și o introspecție personală.

Se poate juca cu maximum 12 jucători, poate dura peste 2 ore, depinde cum se stabilește la început, și ajută organizațiile și echipele să își descopere acele puncte forte și slabe din echipa lor, acelea care contribuie la creștere, dezvoltare și evoluție, respectiv acelea la care mai au de lucrat. Asistentul observă cum decurge jocul și poate să scrie câteva remarci cu privire la felul în care echipa colaborează.

Ai doar de câștigat, ca echipă, dacă aranjăm un asemenea joc pentru că îți dai seama ce nivel de leadership are echipa ta de conducere/de lideri și, mai ales, unde mai ai de lucru cu ea pentru a scoate tot potențialul de care ai nevoie. Atunci când potențialul care se manifestă în organizația și în echipa ta are efect în exterior, vei observa rezultate.

Te invit să joci un leadership game pentru a-ți crești performanțele în echipă! Te aștept cu mult drag!


Coaching game

Jocul de antrenare a inteligenței emoționale, un instrument pe care îl folosesc de mult timp, achiziționat de la Points of View, este un joc minunat ca parte a călătoriei noastre personale. Este o călătorie ce implică întâlniri cu mulți profesori, cărți, workshopuri, terapii, călătorii în jurul lumii, întâlniri cu oameni și cu noi înșine, la care se adaugă munca noastră acumulată de-a lungul în ultimilor 10 ani în sfera coaching-ului de viață și de afaceri.

Acest joc cuprinde 65 carduri, fiecare având o imagine și o temă de viață, cartea jocului oferind o selecție de perspective, citate, gânduri, întrebări și povestiri, o diagramă cu patru procese diferite de lucru și un carnet de notițe pentru focusare. Jocul poate fi jucat individual, eu l-am folosit cu clienții mei individual, în perechi sau în grupuri.

Ce oferă acest joc?

Jocul îți oferă oportunitatea de a lua o pauză și de a participa la o întâlnire neașteptată, intimă și autentică, lipsită de judecată, cu tine însuți și cu alții, îți iei un repaus și îți observi viața dintr-o altă perspectivă.

Acest joc îți permite să îți extinzi punctele de vedere, pentru fiecare situație existând numeroase puncte de vedere, iar adevărata provocare este de a reuși să găsești perspective diferite, altele decât cele cu care ești familiarizat. Printr-o gamă variată de imagini și cuvinte, care abordează multe situații de viață, poți avea o comunicare autentică atât cu tine cât și cu ceilalți, oferindu-ți ocazia să te focusezi pe planul de acțiune. Vei câștiga noi orizonturi, noi perspective, care pot să direcționeze acțiuni pentru viitor.

Jocul poate fi organizat atât la ședințele de la cabinet sau în grupuri/echipe și îl putem lucra să vă cunoașteți pe voi și pe ceilalți.