DESCARCĂ GRATUIT EBOOK-ul


Cunoaște-ți clienții cu cele 4 tendinȚe comportamentale de succes!

Mihaela rodica Frunza

Leadership & Sistemic Coach 

afla ce te oprește să ai o viață împlinită!

Descarcă ebook-ul gratuit si incepe să lucrezi imediat! 

Cine e Mihaela Rodica Frunza ?

"Conduc echipe de 25 de ani și am învățat tendințele comportamentale ale oamenilor și tehnici de negociere chiar și cu cele mai dure persoane.

De 13 ani am intrat pe drumul dezvoltării personale si am lucrat cu clienți atât în sedințe de psihoterapie cât si coaching individual și de echipă.

Am format și mentorat  leaderi spre drumul cunoașterii de sine , al autodeterminării prin cursurile de leadership pe care le țin față în față.

Mi-aș fi dorit să știu mai devreme ce știu acum așa că misiunea mea este de a împărtăși  la cât mai mulți din experiența mea!"

Mihaela rodica Frunza

Ce spun cei cu care am lucrat: 

"Profesionalism, dedicare, implicare, atmosferă,-om minunat! Recomand orice curs având la pupitru pe Mihaela Frunza." 

Tincu Mirela

"Mulțumesc pentru șansa de a cunoaște și interacționa cu oameni minunați, pentru structura solidă a informațiilor oferite și pentru experiența dobândită. Cursul este cu siguranță util celor care vor să facă primii pași în a deveni un sprijin pentru dezvoltarea celorlalții."

Ema Jurje

"Înțelegere, acceptare, conștientizare, încredere, curaj ... sunt doar câteva lucruri din câte am învățat să simt în urma acestui curs. Am fost norocoasă să fiu înconjurată de oameni frumoși, deschiși și de un coach care are foarte multe de oferit. Am investit în mine, iar asta a meritat din plin! Vă mulțumesc!" 

Mihaela Ciurea

"Nu a fost cursul tipic la care mă așteptam să particip. S-a ridicat cu mult peste măsura așteptărilor. A fost nu doar un curs, ci o experiență foarte bogată. Bine structurat și extrem de interactiv, dar care a avut o notă aparte, specială, dată de experiența, profesionalismul și farmecul personal al frumosului om Psihoterapeut Mihaela Frunza. Îți multumesc din suflet pentru că ești și pentru această minunată oportunitate de a învăța de la tine!"

Mihaela Ciurea

afla ce te oprește să ai o viață împlinită!

Descarcă ebook-ul gratuit si incepe să lucrezi imediat! 

Page Created with OptimizePress